Ασφάλεια ακύρωσης γεγονότων

Η ασφάλιση ακύρωσης ειδικών εκδηλώσεων και γεγονότων μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τα έξοδα εάν ένα γεγονός όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, διεθνή συνέδρια κ.α που πρέπει απρόσμενα να ακυρωθούν ή να αναβληθούν λόγω ορισμένων περιστάσεων όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, φυσική καταστροφή, ακόμη και αιφνίδιος θάνατος.

Επίσης μπορείτε να καλυφθείτε για χαμένα κόστη, εάν οι υπεύθυνοι διαχείρισης ενός γεγονότος δεν παρέχουν τις υποσχόμενες- αναμενόμενες υπηρεσίες.

Η ασφαλιστική κάλυψη

Συνήθως επιλέγεται ένα μέγιστο ποσό συνολικής κάλυψης γνωστό και ως “όριο” σας, ή το υψηλότερο ποσό που θα σας αποζημιώσει η ασφαλιστική εταιρεία εάν κάνετε μία αξίωση, ανάλογα με το συνολικό κόστος της εκδήλωσης σας.

Τι καλύπτει η ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων και γεγονότων;

Η ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων μπορεί να σας αποζημιώσει σε περίπτωση εμφάνισης ακραίων καιρικών φαινομένων, οποιαδήποτε πιθανή ακύρωση που δεν σχετίζεται με τον διοργανωτή, την μη εμφάνιση των βασικών συντελεστών – πρωταγωνιστών

της εκδήλωσης όπως ηθοποιών, μουσικών, τραγουδιστών, αθλητών, παρουσιαστών, την απαραίτητη προστασία από τα κέρδη που πιθανόν έχουν προκύψει – δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του γεγονότος, την άμεση κάλυψη σε περίπτωση δυσλειτουργίας – βλάβης των τεχνολογικών υποδομών.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να προστατευτείτε εάν ένας επαγγελματίας επί πληρωμή αποχώρησε από την επαγγελματική του υποχρέωση πριν από την εκδήλωση σας.

Χρήσιμο θα ήταν να να μιλήσετε με τον αντιπρόσωπο σας, για λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη που ενδέχεται να επιλέξετε και να αγοράσετε.

Επιπλέον κόστη που ενδέχεται να καλυφθούν περιλαμβάνουν

  • Τα μη ανακτήσιμα έξοδα
  • Απώλεια εσόδων η κερδών
  • Πρόσθετα έξοδα για τη μείωση της απώλειας εάν απειλείται το γεγονός ή πρέπει να οργανωθεί εκ νέου η εκδήλωση

Επιπλέον κίνδυνοι που πρέπει να προβλεφθούν..

  • Ο ομιλητής σας ακυρώνει την παρουσία του στην εκδήλωση λόγω αιφνίδιας ασθένειας.
  • Ο χώρος που θα διεξαχθεί η εκδήλωση δεν είναι προσβάσιμος εξαιτίας πυρκαγιάς, κλεισίματος λόγω έκτακτων αστυνομικών μέτρων εξαιτίας μιας πιθανής τρομοκρατικής απειλής.

Συμπερασματικά

Όπως γνωρίζετε, η πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης μπορεί να είναι μία σημαντική οικονομική επένδυση. Η ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων είναι ένας τρόπος για να προστατευτείτε σε περίπτωση που ένα κοινωνικό γεγονός “βγει” εκτός ελέγχου εμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του.

Επίσης η ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων σας προστατεύει από μη ανακτήσιμα έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η εκδήλωση σας πρέπει να ακυρωθεί λόγω περιστάσεων που δεν γινόταν να προβλεφθούν. Η ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων αποζημιώνει και τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν, ή την απώλεια κέρδους μετά την απρόβλεπτη εγκατάλειψη, αναβολή, ή διακοπή ή ακύρωση της εκδήλωσης σας!

Εξάλλου ανεξάρτητα από το πόσο καλά σχεδιάζετε την εκδήλωση σας, θα μπορούσατε πάντα να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο πέρα από τον έλεγχο σας και σε αυτό, ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ακύρωσης γεγονότος διασφαλίζει την οικονομική και κοινωνική “αποκατάσταση”, ενώ σας προστατεύει και από την ψυχική ένταση λόγω του αιφνίδιου συμβάντος σε σημαντικό βαθμό.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου