Στρατηγική & Όραμα

Από την ίδρυση της TE-TRUST και μέχρι σήμερα πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς όσους μας εμπιστεύτηκαν και όσους μας εμπιστευτούν στο μέλλον. Προτεραιότητά μας οι ειλικρινείς συνεργασίες με σεβασμό στον άνθρωπο, τόσο προς τους πελάτες μας , όσο και τους συνεργάτες μας με σκοπό να δημιουργηθούν μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Λειτουργούμε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση, τη συνέπεια αλλά και την αξιοπιστία σε έναν χώρο πολύ απαιτητικό και δυναμικό. Ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας μάς έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουμε και να καταστούμε υψηλά στη συνείδηση όλων – πελατών, συνεργατών, υπαλλήλων.

Ενεργούμε δυναμικά προς 3 κατευθύνσεις:

– Τις συνεργαζόμενες εταιρείες, διατηρώντας υψηλή την διαπραγματευτική μας ικανότητα προς όφελος τόσο των ασφαλιστικών συμβούλων και συνεργατών μας, όσο και των ασφαλισμένων μας. Η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί σημαντικά στον χώρο των ασφαλίσεων, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να εξασφαλίζει δυναμικές συμφωνίες, συμβάσεις και όρους και να παρέχει τα μέγιστα οφέλη στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

– Τους συνεργάτες, τους ασφαλιστικούς συμβούλους και το διοικητικό προσωπικό, επιλέγοντάς τους με αυστηρά κριτήρια και δημιουργώντας στελέχη ικανά, προκειμένου να εκπροσωπούν επάξια την εταιρεία μας και τα συμφέροντα των πελατών μας. Η διαρκής στήριξη και η συνεχής εκπαίδευση εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εξυπηρέτησης , στοιχεία που διακρίνουν όλα τα μέλη της εταιρείας μας.Στόχος μας είναι να υπάρχουν συνεργασίες μεγάλης διάρκειας με όλους τους συνεργάτες μας ώστε να έχουμε μια κοινή και συνεχώς ανοδική πορεία βασισμένη στην εμπιστοσύνη,την καλή συνεργασία τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

– Τους ασφαλισμένους μας, που με την εμπιστοσύνη τους μας στήριξαν και συνεχίζουν,δικαιώνοντας έτσι την φιλοσοφία μας. Μεγίστης σημασίας για εμάς,η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και ανταπόκριση στις ανάγκες τους και η δημιουργία μιας ειλικρινούς και ξεκάθαρης σχέσης μαζί τους. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός είναι μόνο κάποιες από τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε αυτόν τον δύσκολο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο των ασφαλίσεων.

Όραμά μας ,η εταιρεία μας να συνεχίσει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο και όχι μόνο να διατηρήσει τη θέση της αλλά και να διακριθεί ακόμα περισσότερο στην ασφαλιστική αγορά γράφοντας τη δική της ιστορία, αφήνοντας την παρακαταθήκη της. Η διαρκής ανάπτυξη, εξέλιξη, ενημέρωση και κατάρτιση σε όλους τους επιμέρους τομείς εγγυώνται μια εταιρεία διακεκριμένη που όλοι γνωρίζουν και επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιθυμία μας το όνομά μας να παραμείνει συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας για πολλά χρόνια ακόμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου