Ασφάλεια μηχανολογικού εξοπλισμού

Η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογίας έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική υποστήριξη των επιχειρήσεων από τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελεί την καρδιά κάθε παραγωγικής μονάδας και η χρήση ολοένα αποδοτικότερων αυτοματοποιημένων μηχανημάτων έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία.

Ως εκ τούτου, η εύρυθμη λειτουργία μιας βιομηχανίας, ενός εργοστασίου ή μιας επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απρόσκοπτη λειτουργία κάθε είδους μηχανολογικού εξοπλισμού. Λαμβάνοντας υπόψη και το υψηλό κόστος αγοράς αλλά και το υψηλό κόστος επισκευής αυτού, η ασφάλιση του μηχανολογικού εξοπλισμού καθίσταται άκρως απαραίτητη.

Οι τεχνικές ασφαλίσεις είναι εδώ για να καλύψουν αυτή την επιτακτική ανάγκη κάθε επιχείρησης εξασφαλίζοντας την οικονομική κάλυψή της σε περίπτωση μικρών αλλά και μεγαλύτερων ζημιών.

Που απευθύνεται η ασφάλιση μηχανολογικού εξοπλισμού

  • Σε επιχειρήσεις που θέλουν να προστατέψουν τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό.
  • Σε επιχειρήσεις  που στοχεύουν στη μακροχρόνια λειτουργία τους και στον περιορισμό των πιθανά καταστροφικών οικονομικών συνεπειών εξαιτίας απρόβλεπτων ζημιών στο μηχανολογικό τους εξοπλισμό.
  • Σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να καλύψουν κάθε κίνδυνο και να εξασφαλίσουν την βιωσιμότητά τους.
  • Σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο στην ποιότητα τους και την αξιοπιστία τους.

Προγράμματα ασφάλισης μηχανολογικού εξοπλισμού

Τα ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό μιας επιχείρησης παρέχουν άμεση και πλήρη αποκατάσταση τυχόν απωλειών και ζημιών – βλαβών και εξασφαλίζουν όχι μόνο την κάλυψη του κόστους αυτών αλλά και την συνεχή παρουσία της επιχείρησης στην αγορά. Τα προγράμματα απαρτίζονται από τις βασικές καλύψεις και τις προαιρετικές – συμπληρωματικές καλύψεις. Η ευελιξία των πακέτων είναι τέτοια ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί διαμορφώσει το συμβόλαιο που της ταιριάζει και να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία αυτής.

Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι γνωρίζουν τα προγράμματα όλων των αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών και είναι πάντα έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας προτείνουν την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα ασφάλισης

Η ασφάλιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της επιχείρησής σας είναι μείζονος σημασίας και εξασφαλίζει την προστασία αυτού από αιφνίδιες αιτίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ σοβαρές και να έχουν σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις σε όλη την επιχείρηση. Επίσης, η αποκατάσταση των απωλειών ή ζημιών είναι άμεση και συμβάλλει  στην ταχύτερη δυνατή επαναλειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού και συνεπώς όλης της επιχείρησης.

Κόστος ασφάλισης

Το κόστος της ασφάλειας μηχανολογικού εξοπλισμού είναι ανάλογο των καλύψεων, του κεφαλαίου και του εξοπλισμού που θέλουμε να καλύψουμε. Πρόκειται, ωστόσο, για ένα αρκετά λογικό κόστος δεδομένης της προστασίας και των καλύψεων που παρέχει και διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι έμπειροι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν για την καλύτερη προσφορά που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου