Ασφάλεια Περιουσίας Επιχειρήσεων

Η ανάγκη προστασίας των περιουσιακών στοιχείων αλλά και της λειτουργίας μιας επιχείρησης είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας, τους εργαζομένους μας και να ζούμε με λιγότερες ανησυχίες μπορούμε να ασφαλιστούμε σήμερα με τη σύναψη ενός συμβολαίου ασφάλισης περιουσίας της επιχείρησης. Τα ασφαλιστικά προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της επιχείρησης αφορούν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα αυτής καλύπτοντας:

 • Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησης από κινδύνους όπως η φωτιά, η πλημμύρα, οι εκρήξεις, ο σεισμός, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι κακόβουλες ενέργειες.
 • Τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό αλλά και τα χρήματα της επιχείρησης από τον κίνδυνο της κλοπής/ληστείας,
 • Τους εργαζόμενους της επιχείρησης από κάποιο ατύχημα,
 • Τα επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν μετά τη ζημιά (έξοδα πυρόσβεσης, αποκομιδή συντριμμιών, έξοδα μεταστέγασης, έξοδα μηχανικών και αρχιτεκτόνων κλπ),
 • Τις Υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας προκειμένου να περιοριστεί ή να αποκατασταθεί η ζημιά στην ασφαλισμένη επιχείρηση,
 • Την Αστική Ευθύνη προς τρίτους σε περίπτωση που άθελά σας , εσείς ή το προσωπικό σας προκαλέσει ζημιά σε τρίτους.

Λόγοι για να ασφαλίσετε την περιουσία της επιχείρησής σας

 • Οι επιχειρήσεις έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με διάφορους απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες σε αυτήν.
 • Πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο με μεγάλη οικονομική και βιοποριστική αξία.
 • Επιπλέον, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία καθώς συνδέεται με τους κόπους και τα όνειρά μας.
 • Το κόστος της ασφάλισης της επιχείρησης είναι ιδιαίτερα προσιτό και κυρίως συγκριτικά με την αξία αυτής.
 • Η ασφάλιση της επιχείρησης είναι υποχρεωτική σε περίπτωση που συνδέεται με τραπεζικό δάνειο.
 • Εξασφαλίζετε την ταχύτερη επαναλειτουργία της επιχείρησης.

 

Τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας της επιχείρησης απευθύνονται σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία (γιατρό, μηχανικό, λογιστή, έμπορο, βιοτέχνη, ξενοδόχο κλπ.) που διατηρεί ιδιόκτητο ή ενοικιασμένο επαγγελματικό χώρο και επιθυμεί να προστατεύσει την επιχείρησή του από ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσουν μικρές ή μεγαλύτερες ζημιές σε αυτήν.

Χάρη στην ασφάλιση της επιχείρησης, κάθε επαγγελματίας εξασφαλίζει την επαναλειτουργία της επιχείρησής του, μετά την επέλευση ενός κινδύνου, το συντομότερο δυνατόν και κυρίως χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Η TE-TRUST διαθέτει συνεργασία με όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς προκειμένου να σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών προγραμμάτων περιουσίας της επιχείρησής σας, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέγοντας την TE-TRUST, μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν, να σας κατευθύνουν και να σας στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο από την αρχή της συνεργασίας μας αλλά κυρίως σε περίπτωση ανάγκης. Ασφαλίστε την επιχείρησή σας και μείνετε ήσυχοι και νιώστε ασφαλείς για το μέλλον.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου