Αστική Ευθύνη Νηπιαγωγείων & Παιδικών Σταθμών

Η λειτουργία μιας επιχείρησης που συνδέεται με τη φύλαξη ή/και την εκπαίδευση μικρών παιδιών απαιτεί πολλή αγάπη αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη υπευθυνότητα. Ο βρεφονηπιακός σταθμός και το νηπιαγωγείο αποτελούν την πρώτη κοινωνία, μετά την οικογένεια, στην οποία ανήκουν τα μικρά παιδιά και κάθε ευαισθητοποιημένος επαγγελματίας οφείλει να δημιουργεί το πιο ασφαλές μέρος για να φιλοξενήσει.

Ωστόσο, η μικρή ηλικία των παιδιών, που οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο να συμβεί ένα ατύχημα, ή ένα στιγμιαίο λάθος που μπορεί να συμβεί και στον πιο υπεύθυνο επαγγελματία είναι λόγοι που πρέπει να μας απασχολήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής μας. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής μας, η ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης για τη Λειτουργία Βρεφονηπιακών σταθμών-Νηπιαγωγείων είναι απαραίτητη.

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης από τη Λειτουργία Βρεφονηπιακών σταθμών – Νηπιαγωγείων καλύπτει την ευθύνη του ιδιοκτήτη/εκπροσώπου της επιχείρησης και των υπαλλήλων του για σωματικές βλάβες/υλικές ζημιές και ομαδικά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν σε τρίτους-βρέφη, νήπια, γονείς, κηδεμόνες, επισκέπτες, επιθεωρητές εκπαίδευσης, δημοτικούς υπαλλήλους- σε χώρους και εγκαταστάσεις του σταθμού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αυτού.

Προϋποθέσεις παροχής της ασφάλισης

Προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Ο ασφαλισμένος και οι υπάλληλοί του να διαθέτουν την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια λειτουργίας και τα τυπικά επαγγελματικά προσόντα.
  • Να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
  • Να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Προγράμματά Αστικής Ευθύνης Βρεφικών – Παιδικών σταθμών και Νηπιαγωγείων και κόστος

Οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα Αστικής Ευθύνης για τη Λειτουργία Βρεφονηπιακών σταθμών και Νηπιαγωγείων στα οποία μπορούν να προστεθούν επιπλέον καλύψεις (π.χ.κάλυψη κατά τη μεταφορά των μαθητών, κάλυψη κατά τη διάρκεια διάφορων δραστηριοτήτων κλπ) ανάλογα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και εξαρτώνται κυρίως από το μέγεθος της επιχείρησης.

Οφέλη Ασφάλισης

Τα οφέλη που έχει κάθε ιδιοκτήτης μιας τέτοιας επιχείρησης είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά. Έτσι, μέσω ενός συμβολαίου Αστικής Ευθύνης Βρεφικών-Παιδικών σταθμών/Νηπιαγωγείου:
εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης και η βιωσιμότητά της,
αυξάνεται η αξιοπιστία της επιχείρησης και προσελκύονται νέοι πελάτες,
προσελκύονται υπεύθυνοι και αξιόπιστοι υπάλληλοι,
επιτυγχάνεται αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας για όλους.

Η TE-TRUST κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης, φροντίζει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις προνοώντας για όλους τους επαγγελματίες. Έχοντας ως προτεραιότητα το συμφέρον των πελατών της και την εξασφάλιση τους, διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για καθέναν ξεχωριστά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής σας και να αισθανθείτε δίπλα μας τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου