Αστική Ευθύνη Υδραυλικού

Η επαγγελματική ευθύνη είναι η αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου έναντι τρίτων, για χρηματικά ποσά που θα υποχρεωθεί ο ίδιος να καταβάλει, βάσει νόμου, ως αποζημίωση για αξιώσεις τρίτων που εγείρονται εις βάρος του, κατά τη διάρκεια ασφαλιστικής περιόδου, εξαιτίας λαθών ή/και παραλείψεων του ασφαλιζόμενου ή και των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην εκτέλεση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων.

Όπως προβλέπεται από τον νόμο 3844/2010 και τα σχετικά προεδρικά διατάγματα για τα τεχνικά επαγγέλματα, οι επαγγελματίες τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί και συντηρητές καυστήρων) είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν συμβόλαια ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 112/2012 που αφορά τους επαγγελματίες υδραυλικούς, αυτοί οφείλουν να ασφαλιστούν για την Αστική Ευθύνη προκειμένου να ασκούν νόμιμα την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Πλεονεκτήματα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Υδραυλικού

Σαφώς, η νομοθεσία δεν είναι ο μοναδικός λόγος ασφάλισης ενός επαγγελματία. Τα οφέλη που αποκομίζει ο ασφαλισμένος είναι πολύ περισσότερα και αφορούν την ίδια του την επιχείρηση και τη βιωσιμότητα αυτής. Παρά τον επαγγελματισμό και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ένας επαγγελματίας υδραυλικός, τα λάθη ή οι παραλείψεις μπορεί να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, οι αξιώσεις των πελατών μπορεί να έχουν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες σε εσάς και την επιχείρησή σας. Ωστόσο, μέσω ενός συμβολαίου Αστικής Ευθύνης, μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέλλον της επιχείρησής σας οικονομικά αλλά και την καλή σας φήμη. Επιπλέον, αποδεικνύετε τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που σας διακρίνουν ενώ ταυτόχρονα δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν λάθη που μπορεί να συμβούν στον καθένα.

Τί καλύπτει ένα πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Υδραυλικού

Το πρόγραμμα καλύπτει την εκ νόμου Αστική Ευθύνη του ασφαλισμένου και των προστιθέντων του, κατά τη διάρκεια των παρεχόμενων υπηρεσιών κατασκευής, ανακαίνισης, αντικατάστασης, επιδιόρθωσης από τον ασφαλισμένο για ζημιές (σωματικές βλάβες-ακόμη και θάνατο, υλικές ζημιές) που πιθανόν προξενηθούν σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής βλάβης και ψυχικής οδύνης, από υπαιτιότητα του ασφαλισμένου και των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και οι οποίες μπορεί να συμβούν εντός της περιόδου ισχύος της ασφαλιστικής κάλυψης. Συγκεκριμένα σας καλύπτει για:
αμελείς πράξεις ή παραλείψεις δικές σας ή των προσώπων που έχετε στην υπηρεσία σας κατά τη διάρκεια των εργασιών,
αξιώσεις για λανθασμένο σχεδιασμό ή μελέτη του έργου.

Κόστος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Υδραυλικού

Το κόστος της ασφάλισης είναι ανάλογο του ετήσιου τζίρου της επιχείρησης και των ορίων κάλυψης ανά ζημιογόνο γεγονός και ανά έτος. Οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν πληθώρα ασφαλιστικών πακέτων, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και τα οποία, σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά οικονομικά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες.

Η TE-TRUST διαθέτοντας συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, έχει εξασφαλίσει για εσάς τα πιο συμφέροντα προγράμματα προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες της επιχείρησής σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας, να διαμορφώσουμε το ιδανικό για εσάς συμβόλαιο αλλά και να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου