Ασφάλεια Οδικής Βοήθειας

Τί είναι η οδική βοήθεια?

Η Οδική Βοήθεια αφορά την υπηρεσία μεταφοράς του οχήματος σε περίπτωση που αυτό ακινητοποιηθεί εξαιτίας διάφορων λόγων, όπως:

  • Ατύχημα
  • Μηχανική βλάβη
  • Έλλειψη καυσίμου
  • Λάστιχο
  • Αδειασμα μπαταρίας και άλλων

Η υπηρεσία οδικής βοήθειας, σε αρκετές περιπτώσεις, διατίθεται μέσω των συμβολαίων ασφάλισης οχημάτων,τα οποία συμπεριλαμβάνουν την κάλυψη της οδικής βοήθειας με συγκεκριμένες παροχές και όρους. Ωστόσο, η Οδική Βοήθεια μπορεί να είναι ένα τελείως ξεχωριστό συμβόλαιο που παρέχεται από οποιαδήποτε εταιρεία οδικής βοήθειας που λειτουργεί αυτόνομα.

Υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας

Σε περίπτωση ανάγκης μεταφοράς του οχήματός σας, οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν:
να καταγράψουν το περιστατικό, εφόσον πρόκειται για ατύχημα
να εξυπηρετήσουν επιτόπου, αν αυτό είναι εφικτό, όπως στις περιπτώσεις αλλαγής λάστιχου, παροχής καυσίμου ή φόρτισης μπαταρίας
να μεταφέρουν το όχημα σε κοντινό συνεργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη

Επιπλέον υπηρεσίες

Αρκετές εταιρείες παροχής οδικής βοήθειας προσφέρουν περαιτέρω υπηρεσίες -εκτός των προαναφερθέντων- προκειμένου να προσφέρουν πιο ολοκληρωμένη φροντίδα στους πελάτες τους. Τέτοιες υπηρεσίες μπορεί να είναι:
ο επαναπατρισμός του οχήματος στον τόπο διαμονής του ασφαλισμένου προκειμένου να επισκευαστεί το όχημα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
η παροχή εισιτηρίων επιστροφής στον τόπο διαμονής για τους επιβαίνοντες και άλλες.

Πώς χρησιμοποιούμε την οδική βοήθεια

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, ο ασφαλισμένος καλεί την εταιρεία οδικής βοήθειας αναφέροντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ονοματεπώνυμό του. Επιπλέον, αναφέρει το πρόβλημα που έχει προκύψει και ασφαλώς τον τόπο που βρίσκεται το ακινητοποιημένο όχημα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια ( ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακριβείς θα πρέπει να είμαστε όταν πρόκειται για επαρχιακούς δρόμους). Σε περίπτωση που υπάρχουν συνεπιβάτες, πρέπει να αναφερθεί προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος μεταφοράς αυτών, διότι με το όχημα της οδικής βοήθειας μπορεί να μεταφερθεί μόνο ένα άτομο, συνήθως ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός.

Προγράμματά Οδικής Βοήθειας και Κόστος

Στην αγορά διατίθεται μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων Οδικής Βοήθειας από μεγάλες ή μικρότερες εταιρείες. Ως εκ τούτου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες του. Η μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων οδικής βοήθειας συνεπάγεται κι ένα εύρος τιμών των συμβολαίων αυτών, ανάλογο των καλύψεων, της χρήσης του οχήματος και της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας. Στην TE-TRUST θα βρείτε τα οικονομικότερα συμβόλαια Οδικής Βοήθειας που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες μάς δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διαθέτοντας γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Οι εταιρείες οδικής βοήθειας που συνεργαζόμαστε βρίσκονται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 24ωρης Εξυπηρέτησης ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 2109370748
ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου