Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος

Τα ατυχήματα αποτελούν μια πολύ δυσμενή κατάσταση η οποία μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και να επιφέρει έως και πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία μας αλλά και ιδιαίτερα σοβαρές αλλαγές στη ζωή μας γενικότερα. Δυστυχώς, συμβαίνουν αρκετά συχνά και μας βρίσκουν συνήθως απροετοίμαστους, επηρεάζοντας όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους οικείους μας. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στα τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη κάθε χρόνο, ενώ και τα εργατικά ατυχήματα είναι πολύ αυξημένα.

Για τους λόγους αυτούς, η TE-TRUST σας προτείνει την ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος (ατομικού ή οικογενειακού),με ξεχωριστό συμβόλαιο ή σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο συμβόλαιο υγείας.

Προγράμματα για Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη των ανθρώπων να εξασφαλίσουν τον εαυτό τους από τις συνέπειες ενός προσωπικού ατυχήματος, έχουν δημιουργήσει πακέτα ασφάλισης ιδιαίτερα προσιτά σε κόστος και με ουσιαστικές καλύψεις προκειμένου κάποιος να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα υγείας προκύψουν αλλά και τις οικονομικές αλλαγές που ενδέχεται να επιφέρει ένα ατύχημα.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα που αφορούν το προσωπικό ατύχημα ποικίλουν και είναι ιδιαίτερα ευέλικτα, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να καθορίσει το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου και το κόστος της ασφάλισης. Επίσης, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα καλύψεων, αυτές τις οποίες εκείνος θεωρεί πιο σημαντικές και απαραίτητες σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος απευθύνεται σε:

 • Όσους θεωρούν πιθανό κάποιο ατύχημα στην εργασία τους.
 • Όσους ταξιδεύουν συχνά.
 • Ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές.
 • Γενικότερα,όλους όσους θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους από τις συνέπειες ενός προσωπικού ατυχήματος.
 • Όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν τις οικογένειές τους από τις οικονομικές συνέπειες ενός ατυχήματος στους ίδιους.

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος καλύπτει:

 • Θάνατο από ατύχημα
 • Μόνιμη ολική ανικανότητα
 • Μόνιμη μερική ανικανότητα κατά ποσοστό επί του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου ανάλογα με τη σοβαρότητα της ανικανότητας
 • Πρόσκαιρη ολική ή πρόσκαιρη μερική ανικανότητα με ημερήσια αποζημίωση για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανικανότητα (έως 12 μήνες)
 • Έξοδα θεραπείας μετά από ατύχημα
 • Ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, συνέπεια ατυχήματος, με διπλασιασμό επιδόματος σε περίπτωση νοσηλείας σε Μ.Ε.Θ ή σε νοσοκομείο του εξωτερικού.
 • Εφάπαξ χειρουργικό επίδομα κατά ποσοστό του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, ανάλογα με τη βαρύτητα της επέμβασης.

Οφέλη ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος

Η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος είναι απαραίτητη σε όλους και προστατεύει εμάς και την οικογένειά μας σε περίπτωση που συμβεί ένα απρόοπτο ατύχημα. Παρέχει όχι μόνο ουσιαστική οικονομική υποστήριξη σε μια δύσκολη στιγμή αλλά και ασφάλεια και σιγουριά σε όλη την οικογένεια. Επιπλέον, οι διαδικασίες ασφάλισης και ανανέωσης ενός συμβολαίου προσωπικού ατυχήματος είναι πολύ απλές και γρήγορες ενώ σε περίπτωση αποζημίωσης δεν υπάρχει καμία χρονοτριβή ή γραφειοκρατία.

Η TE-TRUST δεσμεύεται να είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή της ασφάλισης και όποτε και για όσο εσείς την χρειάζεστε. Η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας ήταν, είναι και θα είναι για εμάς πρώτη μας προτεραιότητα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου