Ασφάλεια Υγείας – Ιδιωτική Νοσοκομειακή Περίθαλψη

ασφάλεια υγείας

Η υγεία η δική μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή μας. Οφείλουμε, λοιπόν, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να την εξασφαλίσουμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, με το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα υγείας να πάσχει σε αρκετούς τομείς. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας δεν αποτελεί ένα αγαθό πολυτελείας αλλά μια ανάγκη της σύγχρονης εποχής.

Με την ιδιωτική ασφάλεια υγείας, κάθε ασφαλισμένος εξασφαλίζει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεση και ταχύτατη ανταπόκριση σε περίπτωση ανάγκης και αποφεύγει τις δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες της δημόσιας ασφάλισης. Επίσης, κάθε ασφαλισμένος αισθάνεται πιο ασφαλής και ήσυχος πως όποιο πρόβλημα υγείας και αν προκύψει, θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια, χωρίς άγχος για το οικονομικό κόστος και με τη δυνατότητα για πλήρη κάλυψη στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Ασφαλιστικά προγράμματα υγείας

Στην αγορά διατίθεται μια τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων υγείας από τα οποία καθένας μπορεί να κάνει τη δική του επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες του,τις επιθυμίες του αλλά και την οικονομική του δυνατότητα. Επίσης, τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Σε γενικές γραμμές, κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε προγράμματά νοσοκομειακής περίθαλψης (νοσηλεία σε νοσοκομείο) ή/ και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις) και ατομικά ή οικογενειακά προγράμματά. Επίσης, μπορεί να επιλέξει ένα πρόγραμμα με κάλυψη 100% ή ένα συμμετοχικό συμβόλαιο (δηλαδή ο ίδιος να συμμετέχει κατά ένα ποσό στο κόστος της νοσηλείας προκειμένου να μειωθούν τα ασφάλιστρα). Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής του ιδανικού για τον καθένα προγράμματος είναι το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου ανά συμβάν και ανά έτος ενώ προσεκτικός πρέπει να είναι κάποιος και με τυχόν αναμονές (καθυστέρηση κάλυψης κάποιου κινδύνου) ή τυχόν εξαιρέσεις (πλήρης εξαίρεση κάλυψης κάποιου κινδύνου).

ασφάλεια υγείας

Σε κάθε περίπτωση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζει ο κάθε ασφαλισμένος τις επιλογές του, τους όρους κάθε συμβολαίου και τις λεπτομέρειες κάθε προγράμματος αλλά και τις ειδικές αναμονές και εξαιρέσεις που τον αφορούν προκειμένου να μη βρεθεί προ εκπλήξεων σε περίπτωση χρήσης του συμβολαίου. Η πλήρης ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση παίζει σπουδαίο ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως εξίσου σημαντική είναι και η πλήρης ενημέρωση από τον ασφαλισμένο προς την εταιρεία για τυχόν προϋπάρχουσες ασθένειες, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις όπως είναι η διακοπή-καταγγελία ενός συμβολαίου ή η τυχόν μη κάλυψη του ασφαλισμένου σε περίπτωση χρήσης αυτού.

Ασφαλιστικός σύμβουλος και ασφαλιστική εταιρεία

Σπουδαίο ρόλο σε αυτά τα συμβόλαια παίζει τόσο η επιλογή του ασφαλιστικού συμβούλου, όσο και της ασφαλιστικής εταιρείας. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος πρέπει να είναι άνθρωπος που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, αντικειμενικός προκειμένου να σας ενημερώσει σφαιρικά για τα προγράμματα της αγοράς, ικανός να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα και εστιάζοντας στο δικό σας συμφέρον, έτοιμος να είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε τον χρειαστείτε και πρόθυμος να προσφέρει τα μέγιστα σε περίπτωση ανάγκης. Η TE-TRUST συνεργάζεται με υπεύθυνους επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη και τις ανάγκες του.

Επιπλέον, η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρείας είναι μείζονος σημασίας. Η TE-TRUST έχει επιλέξει να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες ασφαλιστικές επιλογές αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της. Εταιρείες που με σοβαρότητα και συνέπεια επιτελούν το έργο της ασφάλισης εδώ και πολλά χρόνια.

Εμπιστευτείτε την υγεία σας στα σωστά χέρια και μείνετε ήσυχοι για πως ο,τι και αν χρειαστεί θα είμαστε εκεί.

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου