Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει να είμαστε πιο προνοητικοί από ποτέ και να φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους ακόμα και όταν εμείς δε θα βρισκόμαστε δίπλα τους με τη φυσική μας παρουσία. Η ευθύνη μιας οικογένειας αλλά και συνάμα οι αυξημένες ανάγκες και υποχρεώσεις απαιτούν να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για τα πιο απρόβλεπτα και δυσάρεστα γεγονότα, όπως είναι η απώλεια ζωής.

Σε περίπτωση ενός τέτοιου γεγονότος, η ασφάλεια ζωής μπορεί να βοηθήσει σημαντικά εξασφαλίζοντας τα μέλη μιας οικογένειας από τις πιθανές οικονομικές συνέπειες. Η ασφάλεια ζωής, δυστυχώς, δεν εξασφαλίζει τη ζωή, εξασφαλίζει όμως τη διατήρηση μιας καλής ζωής σε όσους αγαπάμε. Είναι η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης,της φροντίδας και της ευθύνης που έχουμε προς τους δικούς μας ανθρώπους.

Η ασφάλεια ζωής απευθύνεται σε:

  • Όσους ανησυχούν πως η δική τους απώλεια από τη ζωή θα επιφέρει σοβαρές οικονομικές συνέπειες στα υπόλοιπα μέλη.
  • Όσους έχουν δάνεια ή οικονομικές υποχρεώσεις που εξαρτώνται από το δικό τους εισόδημα.
  • Όσους επιθυμούν να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες της οικογένειάς τους ώστε να μπορέσουν τα μέλη αυτής να διατηρήσουν το ίδιο βιοτικό επίπεδο από οικονομικής άποψης μετά την απώλεια ζωής.
  • Σε επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να διατηρήσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους σε περίπτωση δικής τους απουσίας από τη ζωή.

Προγράμματά ασφάλισης ζωής

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν τα δικά τους ασφαλιστικά προϊόντα ζωής δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη ποικιλία ανταγωνιστικών προγραμμάτων στην αγορά, από την οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής στη βάση τους καλύπτουν θάνατο από ασθένεια ή ατύχημα. Ωστόσο,τα περισσότερα παρέχουν και τη δυνατότητα κάλυψης συμπληρωματικών κινδύνων, όπως είναι η απώλεια εισοδήματος ή η ανικανότητα για εργασία. Τα περισσότερα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα προκειμένου ο καθένας να μπορεί να τα προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες και σύμφωνα με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες.

Κόστος ασφαλιστικών προγραμμάτων ζωής

Το κόστος ενός προγράμματος ζωής εξαρτάται από παράγοντες όπως η ηλικία του ασφαλισμένου, το επάγγελμά του, η κατάσταση της υγείας του,τα χόμπι και οι συνήθειές του καθώς και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για ένα προσιτό κόστος,που καθένας μπορεί να προσαρμόσει αναλόγως των δυνατοτήτων του.

Οι λόγοι για να επιλέξετε την TE-TRUST

Η TE-TRUST Α.Ε., μέσω των συνεργασιών που έχει με όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή με όλα τα προϊόντα της αγοράς.Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στον κλάδο και για οποιοδήποτε καινούργιο πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στόχος μας είναι η πλήρης και αντικειμενική ενημέρωση προκειμένου να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να συγκρίνει και να επιλέγει το πιο κατάλληλο γι’ αυτόν πρόγραμμα.

Εμείς φροντίζουμε να συμβουλεύουμε και να καθοδηγούμε σωστά κάθε υποψήφιο ασφαλισμένο σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες προκειμένου να είναι πλήρως καλυμμένη η οικογένειά του σε περίπτωση χρήσης του συμβολαίου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η TE-TRUST αποδεικνύει την αξιοπιστία της και βρίσκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο.

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου