Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι μια από τις πιο απαραίτητες ασφάλειες για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά ή/και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Είτε πρόκειται για ταξίδια επαγγελματικά, αναψυχής ή σπουδών, τα αναπάντεχα γεγονότα, όπως μια αιφνίδια ασθένεια ή κάποιο ατύχημα, μπορούν να δυσχεράνουν πολύ το ταξίδι σας. Με την ταξιδιωτική ασφάλιση, είστε πάντα έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει χωρίς χρονοτριβές, χωρίς να εξαντληθείτε οικονομικά αλλά και εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ασφαλιστικές εταιρείες και προγράμματα

Οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν μια πληθώρα πακέτων από την οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με τη συχνότητα των ταξιδιών,τη διάρκεια αυτών και τη φύση τους. Έτσι, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα μπορεί να αφορά ένα συγκεκριμένο ταξίδι, ωστόσο υπάρχουν και ασφαλιστικά προγράμματα ετήσιας διάρκειας για όσους ταξιδεύουν περισσότερο. Επιπλέον, τα προγράμματα μπορεί να είναι ατομικά ή ομαδικά, επαγγελματικά ή προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, οι ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνουν την πλήρη διαχείριση κάθε έκτακτου περιστατικού και βρίσκονται δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο.

Κόστος ταξιδιωτικής ασφάλισης

Το κόστος ταξιδιωτικής ασφάλισης εξαρτάται από παράγοντες όπως η ηλικία του ασφαλισμένου, η χώρα προορισμού, η διάρκεια του ταξιδιού και οι καλύψεις που επιθυμεί. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό πρόγραμμα που αξίζει κάθε κόστος και παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε ταξιδιώτη.

Καλύψεις ταξιδιωτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων

Τα ασφαλιστικά προγράμματα ταξιδιών παρέχουν ποικίλες καλύψεις και ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, μπορεί καθένας να φτιάξει ένα πακέτο με τις καλύψεις που τον αφορούν περισσότερο. Ενδεικτικά τα ταξιδιωτικά προγράμματά περιλαμβάνουν:
 • Κάλυψη Αστικής Ευθύνης για ζημιές που προκύπτουν λόγω δικής μας αμέλειας, λάθους ή παράλειψης.
 • Έξοδα νοσηλείας.
 • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας.
 • Έξοδα επαναπατρισμού σε περίπτωση που το ταξίδι δεν μπορεί να συνεχιστεί για λόγους υγείας.
 • Έξοδα υγειονομικής μεταφοράς από τόπο ατυχήματος σε νοσοκομείο.
 • Έξοδα συνοδού σε περίπτωση διαμονής σε νοσοκομείο.
 • Νομική προστασία στο εξωτερικό.
 • Αποζημίωση για απώλεια αποσκευών
 • Αποζημίωση εξαιτίας καθυστερημένης άφιξης αποσκευών
 • Έξοδα για επαναπατρισμό σορού.
 • Αποζημίωση για μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα εξαιτίας ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κάθε ενδιαφερόμενος που πρόκειται να επισκεφθεί μια χώρα του εξωτερικού, θα πρέπει να μεριμνήσει για την ταξιδιωτική του ασφάλιση εγκαίρως -προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος έκδοσης του συμβολαίου- και ιδίως όταν η χώρα προορισμού προϋποθέτει την ύπαρξη ταξιδιωτικής ασφάλισης προκειμένου να εκδοθεί βίζα. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ταξιδιωτική ασφάλιση των εκδρομέων δεν είναι υποχρεωτική, είναι όμως πολύ απαραίτητη, ειδικά, αν λάβουμε υπόψη πως η διαχείριση μιας απρόβλεπτης και δυσάρεστης κατάστασης όταν βρισκόμαστε στο εξωτερικό μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη. Η ταξιδιωτική ασφάλιση εξασφαλίζει τις ευνοϊκότερες συνθήκες για οποιοδήποτε ταξίδι. Η TE-TRUST είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει προκειμένου να απολαύσετε τα ταξίδια σας χωρίς ίχνος άγχους για οποιοδήποτε απρόοπτο.

IMG

Online Προσφορά

Ατομικά συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου