Ασφάλεια Ταξί

Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του TAXI σας και πάρτε προσφορά ασφάλισης

Η ασφάλεια Ταξί είναι μια υποχρεωτική από τον νόμο ασφάλεια και αφορά όλους τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Η βασική ασφάλιση ταξί είναι αυτή της Αστικής Ευθύνης, η οποία αποζημιώνει εκ μέρους του υπαιτίου οδηγού, ζημιές και σωματικές βλάβες, ακόμη και θάνατο, που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους συνέπεια τροχαίου ατυχήματος.

Προγράμματά ασφάλισης Ταξί

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει ειδικά προγράμματα για τους οδηγούς ταξί προκειμένου αυτοί να μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες τους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως κάθε όχημα επαγγελματικής χρήσης, δεν είναι μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο αλλά ένα μέσο βιοπορισμού και ως τέτοιο αξίζει να ασφαλίζεται. Έτσι, εκτός από τις βασικές καλύψεις, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν επιπλέον παροχές και να φτιάξουν και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καλύπτει κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Τέτοιες καλύψεις είναι:
  • η οδική βοήθεια
  • η νομική προστασία
  • η ολική ή μερική κλοπή
  • η κάλυψη από πυρκαγιά
  • η μικτή ασφάλεια (δεν παρέχεται από όλες τις εταιρείες) και άλλες.

Πόσο κοστίζει η Ασφάλεια Ταξί

Το κόστος της ασφάλειας Ταξί εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως: τα κυβικά του οχήματος, η ηλικία του οδηγού, η ηλικία του οχήματος, οι καλύψεις και άλλοι. Ωστόσο, ο βασικότερος παράγοντας βάσει του οποίου διαμορφώνεται το ασφάλιστρο είναι το μέρος όπου κινείται το ταξί. Είναι γεγονός πως το κόστος ασφάλισης για ένα ταξί που κινείται στην Αθήνα και γενικότερα στις μεγάλες πόλεις είναι αισθητά μεγαλύτερο σε σχέση με ένα ταξί που κινείται στην επαρχία. Αν αναλογιστούμε βέβαια τη συχνότητα τροχαίων ατυχημάτων στα αστικά κέντρα, στα οποία εμπλέκονται τα ταξί, τότε αυτό το κόστος είναι απολύτως δικαιολογημένο. Ένας δεύτερος πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η διάρκεια ασφάλισης του οχήματος. Όταν κάποιος επιλέγει ένα ετήσιο συμβόλαιο, επωφελείται σημαντικών εκπτώσεων σε σχέση με κάποιον που επιλέγει συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια του συμβολαίου, τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι οδηγοί. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως παρά το όποιο κόστος της ασφάλισης Ταξί, που σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να είναι αρκετά υψηλό, κάθε οδηγός θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν όλα τα οφέλη που του προσφέρει μια ασφάλεια. Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικά οχήματα, η ζημιά που μπορεί να προκληθεί εξαιτίας ενός ατυχήματος, μπορεί να είναι τέτοια ώστε να κινδυνεύσει η ίδια του η εργασία, το μέλλον του ιδίου αλλά και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, η επιλογή του προγράμματος, του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και της εταιρείας δε θα πρέπει να γίνεται μόνο βάσει κόστους αλλά και βάσει αξιοπιστίας και υπευθυνότητας. Η TE-TRUST βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία, έτοιμη να καθοδηγήσει και να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο. Τόσο εμείς, όσο και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και οι συνεργάτες μας, αφουγκραζόμενοι τις συνθήκες της σημερινής εποχής και τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε επαγγελματία οδηγό. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες για να μπορούμε να παρέχουμε σε εσάς ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις. Σε εμάς θα βρείτε τον σύμβουλο και σύμμαχο που χρειάζεστε δίπλα σας, από την αρχή της συνεργασίας μας και σε όλη τη διάρκεια αυτής αλλά κυρίως σε περίπτωση ανάγκης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου