Ασφάλιση Αντιπροσωπείας, Εκθέσεων & Εμπορίας Αυτοκινήτων

Η ασφάλιση μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων θεωρείται απαραίτητη, ώστε να προστατέψετε για κάθε ενδεχόμενο την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Η προστασία της επένδυσης σας πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

Προσφέροντας μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση σε εμπόρους αυτοκινήτων, η ασφάλιση αντιπροσώπων αυτοκινήτων είναι ένας εξειδικευμένος τύπος προγράμματος που αποσκοπεί στη διασφάλιση του οικονομικού συμφέροντος της επιχειρηματικής σας δράσης. Από την προστασία ανταλλακτικών υψηλής αξίας, έως τη φροντίδα των πελατών και των υπαλλήλων σας, όλα τα συμβόλαια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις, μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών και διαφορετικών σχεδίων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Γιατί είναι σημαντική μία ασφάλιση αντιπροσωπείας, εκθέσεων και εμπορίας αυτοκινήτων;

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πιστεύουν ότι η αγορά ασφάλισης για την επιχείρησή τους είναι απλώς ένα πρόσθετο κόστος χωρίς πραγματικά οφέλη. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι μερικά από τα κέρδη σας κάθε μήνα πηγαίνουν στο κόστος της ασφάλισης, το μακροπρόθεσμο όφελος που αποφέρει αξίζει αναμφισβήτητα την επένδυση.

Εξάλλου καθημερινά δημιουργούνται καταστάσεις- γεγονότα πέρα από τον έλεγχο μας με απρόοπτα και ανεξέλεγκτα αποτελέσματα! Χωρίς την ασφάλιση αυτή, η εταιρεία σας διατρέχει υψηλό κίνδυνο και εκτίθεται σε βαρύ οικονομικό κόστος και διάφορες νομικές υποχρεώσεις που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας!

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν

Τι γίνεται αν κάποιος εισέλθει στην έκθεσή σας και αποπειραθεί να κλέψει ένα από τα οχήματα σας; Τι θα συμβεί αν ένα όχημα σας πυρπολήθηκε ή το μεγαλύτερο μέρος των οχημάτων σας κάηκε; Πέραν αυτών υπάρχουν και οι φυσικές καταστροφές, λόγω θυελλωδών ανέμων ή το χαλάζι που μπορεί να καταστρέψει ένα μέρος από τα οχήματα σας.

Επομένως ένα καλά σχεδιασμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει την κάλυψη πιθανών οικονομικών ζημιών.

Επίσης κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, επομένως οι ανάγκες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, τον αριθμό των υπαλλήλων και την οικονομική σας δυνατότητα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα  ασφαλιστήρια συμβόλαια που ισχύουν για τους εμπόρους αυτοκινήτων.

Γενική ευθύνη

Η κάλυψη γενικής ευθύνης είναι το θεμέλιο όλης της ασφάλισης (αστική ευθύνη) και προσφέρει διαφορετική προστασία στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αυτοκινήτων. Η γενική ευθύνη παρέχει κάλυψη για σωματικούς τραυματισμούς, υλικές ζημιές, καθώς και δυσφήμιση, συκοφαντία η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κ.α. Αυτή η βασική κάλυψη πληρώνει τα έξοδα νομικής άμυνας, τα έξοδα διακανονισμού και τα ιατρικά έξοδα ως αποτέλεσμα της επιχειρησιακής λειτουργίας.

Εργασιακές πρακτικές – ασφάλιση ευθύνης

Παρέχοντας ασφάλιση για την εταιρεία σας σχετικά με τις πρακτικές απασχόλησης, η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει προστασία για χρεώσεις που σχετίζονται με την απασχόληση, όπως παράβαση συμβολαίου, και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία.

Ακόμα κι αν διευθύνετε μία μικρή επιχείρηση αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, αρκεί να έχετε υπαλλήλους, θα επωφεληθείτε από αυτή την ασφαλιστική κάλυψη.

Αποζημίωση εργαζομένων

Ενας άλλος τύπος ασφάλισης που είναι ζωτικής σημασίας για τους εμπόρους αυτοκινήτων είναι αποζημίωση εργαζομένων. Απαιτείται από τα περισσότερα κράτη καθώς προστατεύει τόσο τον εργαζόμενο όσο και τον εργοδότη. Η αποζημίωση των εργαζομένων καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τους μισθούς ως αποτέλεσμα εργατικού ατυχήματος ή ασθένειας. Σε αντάλλαγμα για αυτό το όφελος, οι εργοδότες προστατεύονται από αγωγές που σχετίζονται με αμέλεια, παραλείψεις.

Ευθύνη Garage keepers

Μία προαιρετική αλλά ουσιαστική ασφάλιση για τους εμπόρους αυτοκινήτων είναι η ευθύνη garage keepers. Σε περίπτωση ζημιάς στο όχημα του πελάτη σας, πληρώνει αξιώσεις ενώ το όχημα βρίσκεται υπό τη φροντίδα, την επιμέλεια, την κατοχή, ή τον έλεγχο σας. Η ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνει για ζημιές από πυρκαγιά, κλοπή, βανδαλισμό, ακραίες καιρικές συνθήκες και ζημιές από συγκρούσεις που ενδέχεται να προκύψουν εντός της επιχείρησης σας.

Πόσο κοστίζει η ασφαλιστική κάλυψη;

Επειδή οι τιμές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την κάλυψη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας, είναι προτιμότερο να συζητήσετε  με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, για να εξασφαλίσετε ένα  συμβόλαιο που θα ανταποκρίνεται και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Συμπερασματικά

Η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι αρκετά απαιτητική, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αγωγές, τραυματισμούς υπαλλήλων ή ζημιά στην περιουσία σας.

Η σωστή ασφάλιση σας προσφέρει την ηρεμία να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία, την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου