Αστική Ευθύνη Λογιστή

Επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα και συμβαίνουν σε κάθε επαγγελματία πολύ συχνότερα από ό,τι μπορεί να φανταστεί, η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Τα τελευταία χρόνια οι ασφαλιστικές εταιρείες, αφουγκραζόμενες τις ανάγκες των επαγγελματιών, έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης κάθε ειδικότητας.

Ένα από τα επαγγέλματα, λοιπόν, που χρειάζονται την κάλυψη της αστικής ευθύνης είναι και αυτό του λογιστή. Οι τυχόν λανθασμένες συμβουλές σχετικά με φορολογικά ζητήματα, η μη τήρηση ημερομηνιών, η ανεπαρκής ή λανθασμένη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων, η μη συμμόρφωση με τους λογιστικούς κανονισμούς και τα λάθη στην τήρηση λογιστικών βιβλίων είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που μπορεί κάποιος να απαιτήσει αποζημίωση από τον επαγγελματία λογιστή.

Σε ποιους απευθύνεται η αστική ευθύνη λογιστή

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Λογιστή απευθύνεται σε Λογιστικά γραφεία, Λογιστικές εταιρείες, Ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές. Σημαντική προϋπόθεση είναι ο λογιστής-φοροτεχνικός να διαθέτει όλα τα απαραίτητα πτυχία και να λειτουργεί με νόμιμη άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος ενώ και οι υπάλληλοί του πρέπει να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα (πτυχία, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος).

Καλύψεις Αστικής Ευθύνης Λογιστή

Η Αστική Ευθύνη Λογιστή καλύπτει την επαγγελματική αστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου προς τρίτους από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις, αθέτηση ή πλημμελή εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων ή παράβαση καθήκοντος κατά την άσκηση καθήκοντος του επαγγελματία λογιστή-φοροτεχνικού (και μέχρι ενός συγκεκριμένου αριθμού υπαλλήλων ή συνεργατών ανάλογα το πρόγραμμα). Επίσης, συμπεριλαμβάνονται αποζημιώσεις για οικονομικές ζημιές προς τρίτους και δαπάνες για δικαστική ή εξώδικη υποστήριξη του επαγγελματία. Συχνά και αναλόγως την ασφαλιστική εταιρεία και το πρόγραμμα, καλύπτονται έξοδα πραγματογνώμονα για τη διερεύνηση της απαίτησης τρίτου, ενώ παρέχονται και καλύψεις για συκοφαντική δυσφήμιση και αρκετές άλλες.

Κόστος ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Λογιστή

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνεργασία με έγκριτες ασφαλιστικές εταιρείες έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα σε κάθε λογιστή-φοροτεχνικό να ασφαλιστεί έναντι Αστικής Ευθύνης σε προνομιακές τιμές και με ευνοϊκούς όρους.
Πιο συγκεκριμένα, το κόστος εξαρτάται από παράγοντες όπως τα όρια των καλύψεων, τις ίδιες τις καλύψεις και βέβαια την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας, όμως παραμένει σε όλες τις περιπτώσεις ιδιαίτερα προσιτό. Συνάμα, οι διαδικασίες ασφάλισης είναι ταχύτατες και πολύ απλές.

Γιατί να επιλέξετε την TE-TRUST

Η TE-TRUST διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο των ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης, συμπεριλαμβανομένου και της Αστικής Ευθύνης Λογιστή και είναι σε θέση να εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.

Η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τα οποία μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και στο κόστος που δύνανται να πληρώσουν.

Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απολύτως τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και ακόμη περισσότερο σε χώρους ιδιαίτερα απαιτητικούς, όπως και αυτόν των λογιστικών υπηρεσιών, που το παραμικρό λάθος ή παράλειψη μπορεί να έχει ιδιαίτερα σοβαρές συνέπειες σε αυτούς.

Γι’αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εξασφαλίσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας καριέρα και να νιώσετε οι ίδιοι πιο ασφαλείς και σίγουροι.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου