Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχουμε προκειμένου να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που προκαλέσαμε σε άλλους εξαιτίας κάποιας ακούσιας πράξης ή παράλειψης. Παράλληλα, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται εις βάρος μας λόγω κάποιας άδικης πράξης ή παράλειψης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικής βλάβης ή υλικών ζημιών σε βάρος τρίτων.

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται τόσο παγκοσμίως, όσο και στη χώρα μας μειωμένη ανοχή στα λάθη, οδηγώντας όλο και περισσότερους επαγγελματίες στις αίθουσες δικαστηρίων για αποζημιώσεις που προέρχονται από αγωγές ιδιωτών. Η κάλυψη Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης είναι η ασφάλεια που προστατεύει κάθε επαγγελματία σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς σε τρίτο κατά την άσκηση των επαγγελματικών καθηκόντων του. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως οι σκόπιμες ενέργειες, αυτές δηλαδή που προέρχονται από δόλο, δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν και ως εκ τούτου τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αποζημιώνουν μόνο τις περιπτώσεις πράξεων ή παραλείψεων που είναι απόρροια αμέλειας.

Λόγοι για να διαλέξετε την TE-TRUST

Η TE-TRUST σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και με μια σειρά προγραμμάτων -με ξεκάθαρους όρους και προϋποθέσεις και μεγάλα όρια ασφαλιστικής κάλυψης- που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις είναι πάντα σε ετοιμότητα προκειμένου να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας. Η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου προγράμματος και η διαμόρφωση αυτού σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και ταυτόχρονα οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές των πακέτων που διαθέτουμε είναι παράμετροι που μας δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Παράλληλα, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με ταχύτατες διαδικασίες συμβολαίων και άμεσες αποζημιώσεις είναι βασικές μας προτεραιότητες. Η TE-TRUST είναι πάντα δίπλα σας να σας συμβουλέψει,να σας καθοδηγήσει και να αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες τόσο για τη σύναψη του συμβολαίου, τις ανανεώσεις αλλά κυρίως όταν μας χρειάζεστε περισσότερο, στις περιπτώσεις αποζημιώσεων.

Η Επαγγελματική Αστική Ευθύνη αφορά διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Η Επαγγελματική Αστική Ευθύνη αφορά:

Η κάλυψη Αστικής Ευθύνης αποτελεί ένα πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να θωρακίσουν τη δραστηριότητά τους και παράλληλα να εξασφαλίσουν τους βοηθούς και τους συνεργάτες τους. Συνάπτοντας ένα συμβόλαιο επαγγελματικής αστικής ευθύνης, μπορεί κάθε επαγγελματίας να εξασφαλίσει την ευελιξία της επιχείρησής του και να συνεχίζει με ηρεμία και σιγουριά την επαγγελματική του πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *