Η TETRUST A.E. είναι σε θέση να παρέχει λύση σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος επιθυμεί κάποιο είδος θαλάσσιας ασφάλισης διαθέτοντας ασφαλιστικά προϊόντα για κάθε τύπο πλοίου ή σκάφους. Οι θαλάσσιες ασφαλίσεις αφορούν ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων πλοιοκτητών, διαχειριστριών εταιρειών, μεσιτών ναυλώσεων, εργολάβων, εκμισθωτών, θεσμικών επενδυτών, ιδιοκτητών γιοτ και άλλων. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, η TETRUST έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει προνομιακά προγράμματα πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και στις θαλάσσιες μεταφορές. Πιο συγκεκριμένα παρέχονται ασφαλιστικά προγράμματα για:

Πλοία

Η ασφάλιση πλοίου καλύπτει κάθε τύπο πλοίου της εμπορικής και επιβατηγού ναυτιλίας και αφορά πλοία διαφόρων μεγεθών και χωρίς περιορισμούς ναυσιπλοϊας. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε πως τα πλοία μπορούν να ασφαλιστούν σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, από τη γέννησή τους εώς τη διάλυσή τους ( περίοδος κατασκευής, παραμονή στο λιμάνι, συνήθης ναυσιπλοϊα).

Σκάφη αναψυχής

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σκαφών αναψυχής καλύπτουν είτε τις ίδιες ζημιές του σκάφους (στη θάλασσα ή τη στεριά), είτε την Αστική Ευθύνη του ιδιοκτήτη, είτε και τα δύο. Για την ασφάλεια σκάφους αναψυχής απαιτούνται ειδικές γνώσεις για το είδος του σκάφους, τη χρήση του, την επάνδρωσή του, τον τύπο του, το υλικό κατασκευής του, τον εξοπλισμό του και άλλα.

Αστική Ευθύνη πλοιοκτήτη P&I

Η ασφάλιση πλοιοκτήτη (P&I) αφορά την κάλυψη των ζημιών και την Αστική Ευθύνη παράβασης επαγγελματικού καθήκοντος. Οι βασικές ασφαλιστικές καλύψεις αφορούν:

δικαστικά έξοδα για οποιαδήποτε αξίωση σχετική με την Αστική Ευθύνη που προκύπτει από την παραβίαση επαγγελματικού καθήκοντος
αξιώσεις που εγείρονται εναντίον διευθυντών, εταίρων ή μελών της επιχείρησης.

Ασφάλιση πληρωμάτων πλοίων

Η Ασφάλιση πληρωμάτων πλοίων αφορά την ασφαλιστική κάλυψη των ανθρώπων που εργάζονται πάνω στο πλοίο για κινδύνους όπως:

Κάλυψη νομικής προστασίας σκαφών αναψυχής

Η Κάλυψη νομικής προστασίας σκαφών αναψυχής αφορά τους ιδιοκτήτες των σκαφών, τους skipper (εάν υπάρχουν) και τους επιβαίνοντες σε αυτό. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν:

Κάλυψη νομικής προστασίας πλοιοκτήτη FDD

Η κάλυψη νομικής προστασίας πλοιοκτήτη FDD προσφέρεται σε πλοία και αποζημιώνει για τα νομικά έξοδα στα οποία υποβάλλονται ενίοτε οι πλοιοκτήτες/εφοπλιστές για την επίλυση τυχόν επίδικων διαφορών ή διεκδικήσεων που προκύπτουν από ναυλοσύμφωνα ή άλλες συμβάσεις.

Η TETRUST A.E. αναλαμβάνει να σας ασφαλίσει στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *