Ασφάλεια περιουσίας

Στις μέρες μας, η ανάγκη να ασφαλίσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ποικίλοι κίνδυνοι απειλούν καθημερινά την προσωπική μας περιουσία, που δημιουργήσαμε για εμάς και την οικογένειά μας και στην οποία έχουμε επενδύσει τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Τυχόν ζημιές σε αυτή μπορούν να αποδειχθούν ακόμη και καταστροφικές καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για την κύρια κατοικία μας ή για κάποια περιουσιακά στοιχεία από τα οποία εξαρτώμαστε οικονομικά ή μας εξασφαλίζουν ένα βασικό εισόδημα.

Πλεονεκτήματα

Ασφαλίζοντας την περιουσία μας, προστατεύουμε εμάς και τους οικείους μας από τις οικονομικές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα τυχαίο και δυσάρεστο γεγονός. Τέτοια γεγονότα μπορεί να είναι η πυρκαγιά, η πλημμύρα, το χαλάζι, η κλοπή, οι κακόβουλες ή τρομοκρατικές ενέργειες και πολλά άλλα.
Εξασφαλίζουμε την περιουσία μας και αισθανόμαστε πιο σίγουροι και ασφαλείς για το μέλλον. Το αίσθημα της αβεβαιότητας και του φόβου για το τι μέλλει γενέσθαι μας κατακλύζει όλους και ακόμα περισσότερο στην δύσκολη εποχή που διανύουμε. Μέσω των ασφαλιστικών πακέτων για τα περιουσιακά μας στοιχεία μπορούμε όλοι να νιώσουμε πιο δυνατοί και σίγουροι για το μέλλον και να απολαύσουμε την ηρεμία και την ασφάλεια.

Προγράμματά Ασφάλισης περιουσίας

Στην αγορά, σήμερα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα και ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης περιουσίας που μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του ασφαλισμένου. Τα προγράμματα διαθέτουν ξεκάθαρους όρους, προσιτά ασφάλιστρα και άμεση διεκπεραίωση σε περίπτωση ζημιάς. Η TE-TRUST συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει τα πληρέστερα και πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς σε κάθε επιμέρους κλάδο ασφάλισης περιουσίας.

Κλάδοι Ασφάλισης περιουσίας

Ασφάλιση κατοικίας – Ασφάλεια Σπιτιού

Η κατοικία αποτελεί για όλους μας ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας καθώς είναι το καταφύγιο ολόκληρης της οικογένειάς μας και προσδίδει σε όλα τα μέλη αυτής ασφάλεια και σιγουριά. Η ασφάλισή της, λοιπόν, είναι απαραίτητη και προτεραιότητα όλων. Τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας αφορούν είτε κύριες, είτε εξοχικές κατοικίες και καλύπτουν το κτίριο ή το περιεχόμενο αυτού ή και τα δύο. Οι καλύψεις ποικίλουν και αφορούν ζημιές που προκύπτουν από κινδύνους όπως ο σεισμός, η πυρκαγιά, η κλοπή, τα καιρικά φαινόμενα, οι ηλεκτρολογικές βλάβες και άλλους. Το κόστος αυτής είναι αρκετά προσιτό και εξαρτάται από παράγοντες όπως τα τετραγωνικά μέτρα της οικίας, τις καλύψεις, την περιοχή και άλλους. Η TE-TRUST είναι πάντα στη διάθεσή σας για την οικονομικότερη και την πιο συμφέρουσα προσφορά για εσάς.

Διαβάστε Περισσότερα

Ασφάλιση γραφείου

Ο χώρος γραφείου είναι ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για οποιονδήποτε περνάει πολλές ώρες της ημέρας του εκεί εξασφαλίζοντας το εισόδημά του. Οποιαδήποτε ζημιά σε αυτόν ισοδυναμεί με διπλό κόστος καθώς όχι μόνο θα χρειαστεί η επιδιόρθωση της ζημιάς αλλά ενδέχεται να υποστούμε και απώλεια εισοδήματος. Τα ασφαλιστικά προγράμματα καλύπτουν την οικοδομή ή το περιεχόμενο αυτής ή την οικοδομή και το περιεχόμενο, αναλόγως της επιλογής σας και εγγυώνται την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να προκληθούν από διάφορες αιτίες (πυρκαγιά, κλοπή, καιρικά φαινόμενα, βραχυκυκλώματα και άλλα). Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα οικονομικά και επηρεάζονται κυρίως από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου,το είδος του περιεχομένου και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Μια ενημέρωση από τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της TE-TRUST θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την ασφάλιση του γραφείου σας.

Ασφάλιση καταστήματος

Η ασφάλιση καταστήματος είναι απαραίτητη σε κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος και αφορά την ίδια την οικοδομή,το περιεχόμενο της επιχείρησης, τον πάγιο εξοπλισμό,τα εμπορεύματα αλλά και την αστική ευθύνη προς τρίτους (πελάτες, προμηθευτές, υπαλλήλους). Συνήθεις κίνδυνοι είναι η πυρκαγιά, η έκρηξη από κάθε αιτία,οι κακόβουλες και οι τρομοκρατικές ενέργειες,τα φυσικά φαινόμενα, η διάρρηξη και άλλοι. Το κόστος της ασφάλισης είναι πολύ προσιτό και διαμορφώνεται βάσει των στοιχείων της επιχείρησης αλλά και των καλυπτόμενων κινδύνων. Η TE-TRUST διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών πακέτων καταστημάτων και είναι έτοιμη να σας παρέχει την ιδανική για εσάς προσφορά.

Ασφάλιση έργων τέχνης

Τα έργα τέχνης που βρίσκονται στην κατοχή μας είναι συνήθως μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας ταυτόχρονα. Τυχόν απώλειά τους ή ζημιά σε αυτά – πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση- σημαίνει αυτομάτως και οικονομική ζημιά στον ιδιοκτήτη. Αυτή η οικονομική ζημιά μπορεί να καλυφθεί μέσω των ασφαλιστικών προγραμμάτων έργων τέχνης. Τα προγράμματα απευθύνονται σε ιδιώτες συλλέκτες, γκαλερί, καταστήματα έργων τέχνης, μουσεία, παλαιοπωλεία, ιδρύματα, συλλόγους και φορείς σχετικού ενδιαφέροντος. Καλύπτονται μεμονωμένα αντικείμενα ή ολόκληρες συλλογές κατά κινδύνων όπως : πυρκαγιά, πλημμύρα, θραύση, κλοπή και πολλούς άλλους. Τα ασφάλιστρα είναι ανάλογα της αξίας των έργων τέχνης και των καλύψεων. Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας προκειμένου να εξασφαλίσετε αυτά τα πολύτιμα για εσάς αντικείμενα.

Η ασφάλιση της περιουσίας σας είναι για εμάς τόσο σημαντική, όσο και για εσάς. Η TE-TRUST θα είναι δίπλα σας από το πρώτο λεπτό της ασφάλισής σας για τον καθορισμό της σωστής αξίας της περιουσίας σας, αλλά κυρίως και ακόμα περισσότερο όταν θα μας χρειάζεστε πιο πολύ, δηλαδή στην περίπτωση ζημιάς.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου