«Τσίμπησε» χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα η εφαρμογή του Επικουρικού – Η ΔΕΙΑ και το Υπουργείο Οικονομικών τι κάνει; Δείτε αν είστε ασφαλισμένος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι μυστικό. Ο στίχος αυτός ταιριάζει στην εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι του Επικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών που παρακολουθούν πως λειτουργεί η νέα καινοτόμα εφαρμογή που έθεσαν σε λειτουργία. Όπως είναι γνωστό από την 1η Μαΐου ο κάτοχος αυτοκινήτου μπορεί να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν είναι ασφαλισμένος επισκεπτόμενος το site τουΕπικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών στη διεύθυνση www.hic.gr. Εκεί πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και το ΑΦΜ του, επιβεβαιώνει εάν το όχημά του εμπεριέχεται στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων.

Μέχρι χθες καταγράφηκαν πάνω από 68.000 μοναδικοί επισκέπτες που δοκίμασαν την τύχη τους στο site. Εξ αυτών το 63% δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα καθώς διαπίστωσε «με την μία» ότι το αυτοκίνητου είναιασφαλισμένο.

Ένα ποσοστό γύρω στο 12% αντιμετώπισε προβλήματα γιατί τοποθετούσε λάθος στοιχεία ενώ το υπόλοιπο 25% διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο του δεν περιλαμβάνονταν στις λίστες των ασφαλισμένων αυτοκινήτωντου Επικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών. Δηλαδή ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα είναιανασφάλιστο.

Εντυπωσιακό μέγεθος. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Επικουρικού Κεφαλαίου, ένα μέρος αυτών τωνανασφάλιστων είναι από επιλογή του ιδιοκτήτη, όμως ένα άλλο μέρος μπορεί να οφείλεται στον ασφαλιστή του κατόχου του ΙΧ, ο οποίος πήρε τα ασφάλιστρα δεν τα κατάθεσε όμως αμέσως στην εταιρεία.

Επίσης ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το παρακάτω: Από την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή το νέο σύστημα διασταύρωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου, περισσότερα από 60.000 αυτοκίνητα προστέθηκαν στο στόλο των ασφαλισμένων οχημάτων. Σαν κάποιοι να έτρεξαν αμέσως να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητατους, εξηγούν παράγοντες της αγοράς.

Κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι μυστικό, με τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων. Κάποιοι ασφαλιστές ή και εταιρείες δεν κάνουν καλά την δουλειά της και η τσιμπίδα του Επικουρικού και του Κέντρου Πληροφοριών το «έπιασε»!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την αποτελεσματικότητα, στην σύλληψη ανασφάλιστης ύλης, της νέας εφαρμογής που προώθησε το Επικουρικό Κεφάλαιο.

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου