Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας και πάρτε προσφορά ασφάλισης

Γρήγορη Πλοήγηση

Η ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί την πιο διαδεδομένη ιδιωτική ασφάλιση καθώς είναι υποχρεωτική από τον νόμο και στη βάση της καλύπτει την “Αστική Ευθύνη” έναντι τρίτων εξαιτίας κάποιου ατυχήματος που μπορεί να προκαλέσουμε. Η Αστική Ευθύνη αφορά τις Υλικές Ζημιές και τις Σωματικές Βλάβες και αποζημιώνει εκ μέρους του υπαίτιου (σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου) κάθε υλική ζημιά ή σωματική βλάβη – ακόμη και θάνατο – που προέκυψαν από τροχαίο ατύχημα.

Προαιρετικές καλύψεις

Πέρα από τις προαναφερθείσες, υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις, κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει από τις προαιρετικές καλύψεις, αυτές που εκείνος θεωρεί πιο απαραίτητες καλύπτοντας έτσι συμπληρωματικούς κινδύνους και δημιουργώντας το ιδανικό για εκείνον πακέτο. Τέτοιες καλύψεις είναι:

 • Οδική βοήθεια
 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού
 • Θραύση κρυστάλλων
 • Κλοπή
 • Πυρκαγιά
 • Φυσικά φαινόμενα
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Ιδίες ζημιές – γνωστή ως μικτή ασφάλεια – και άλλες.

Όσο περισσότερες καλύψεις προσθέτει κάποιος, τόσο περισσότερους κινδύνους καλύπτει εξασφαλίζοντας το αυτοκίνητό του και τον εαυτό του από μια μικρή ή μεγαλύτερη οικονομική ζημιά που μπορεί να επιφέρει ένα τροχαίο ατύχημα.

Επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας και πακέτα ασφάλισης

Μέσα από τις ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρεται πληθώρα ασφαλιστικών πακέτων αυτοκινήτων προκειμένου καθένας να επιλέξει και να διαμορφώσει αυτό που επιθυμεί αναλόγως των αναγκών του αλλά και της οικονομικής δυνατότητάς του. Κάθε ασφαλισμένος οφείλει να επιλέγει με προσοχή τόσο την ασφαλιστική εταιρία, όσο και το ασφαλιστικό πρόγραμμα και να έχει πλήρη επίγνωση των όρων αυτού ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις σε περίπτωση χρήσης του.

Στην TE-TRUST επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της αγοράς ενώ το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει και θα σας προτείνει την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου. Θα είμαστε αυτοί που θα σας καθοδηγήσουμε από την πρώτη στιγμή με γνώμονα το καλύτερο για εσάς και θα σας εξυπηρετήσουμε σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου

Όσο αφορά το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μπορεί να είναι πολύ προσιτό αφού οι περισσότερες εταιρίες διαθέτουν πλέον και οικονομικά πακέτα ασφάλισης παρέχοντας τις βασικές καλύψεις.

Οι κυριότερες παράμετροι βάσει των οποίων διαμορφώνονται τα ασφάλιστρα είναι: η τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου, ο κυβισμός του, η ηλικία του οδηγού ,η περιοχή διαμονής του και οι επιπλέον προαιρετικές καλύψεις. Καθένας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το κατάλληλο γι’ αυτόν πακέτο με το αντίστοιχο κόστος.

Κοντά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων με το πλεονέκτημα της εξυπηρέτησης του προσωπικού της TE-TRUST Α.Ε.

Ενδεικτικός πίνακας τιμών
Οικονομικό πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτων Groupama

ΙΠΠΟΙ

0-6

7-8

9-10

11-12

13-14

15-16

ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

90,31€

97,28€

109,39€

117,35€

122,88€

130,37€

ΕΤΗΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

180,07€

193,99€

218,07€

233,99€

245,04€

260,00€

Ασφαλιστικές καλύψεις: 

 1. Αστική Ευθύνη
 2. Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
 3. Φροντίδα Ατυχήματος
 4. Προσωπικό Ατύχημα

Οδική βοήθεια μπορεί να μπει με έξτρα 31,18€/χρόνο

Το παραπάνω τιμολόγιο ισχύει μόνο για τον νομό Αττικής και δεν αποτελεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή δέσμευση της ασφαλιστικής εταιρείας για αποδοχή και σύναψη συμβολαίου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γράψτε μας την κριτική σας και κάντε μας καλύτερους

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου