Ασφάλεια φορτηγού

ασφαλεια φορτηγου

Η ασφάλιση των φορτηγών ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο και -όπως όλες οι υποχρεωτικές ασφάλειες οχημάτων- αφορά την Αστική Ευθύνη που φέρει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση που προκαλέσει οποιαδήποτε υλική ζημιά ή σωματική βλάβη σε τρίτους.

Ασφαλιστικά προγράμματα και καλύψεις

Τα φορτηγά οχήματα πολλές φορές συνδέονται με κάποιου είδους επαγγελματική δραστηριότητα, η οποία εξασφαλίζει τα προς το ζην σε κάθε επαγγελματία και ως τέτοια χρήζουν κάθε ασφαλιστικής κάλυψης. Έτσι, εκτός από την κάλυψη της Αστικής Ευθύνης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε συμπληρωματικές καλύψεις για το φορτηγό σας, όπως:

  • οδική βοήθειά
  • νομική προστασία
  • προσωπικό ατύχημα οδηγού
  • κάλυψη από πυρκαγιά
  • ζημιές από φυσικά φαινόμενα
  • θραύση κρυστάλλων
  • ολική και μερική κλοπή
  • κάλυψη από τρομοκρατικές ενέργειες και αναταραχές
  • μικτή ασφάλεια.

Ασφαλίζοντας κάποιος το φορτηγό όχημά του με ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης, προστατεύει τον εαυτό και την επιχείρησή του από μια μικρή ή σε αρκετές περιπτώσεις μεγάλη οικονομική ζημιά. Όσο περισσότερες καλύψεις έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τόσο πιο εξασφαλισμένος είναι κάθε επαγγελματίας και μπορεί έτσι να συνεχίζει απρόσκοπτα και χωρίς ανησυχία για το μέλλον την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ασφαλιστικές εταιρείες

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει τα δικά της ειδικά διαμορφωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες του. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία καθώς -όπως ήδη αναφέρθηκε- τα φορτηγά οχήματα δεν αποτελούν ένα απλό περιουσιακό στοιχείο αλλά ένα μέσο που σας βοηθά να κερδίσετε χρήματα και να βιοποριστείτε. Όσο περισσότερες καλύψεις έχει κάποιο όχημα σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, τόσο πιο ασφαλείς και σίγουροι είμαστε πως δε θα βρεθούμε εκτεθειμένοι σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, εξασφαλίζει σε εσάς την καλύτερη ασφαλιστική λύση για κάθε σας ανάγκη.

Κόστος ασφάλισης ενός φορτηγού οχήματος

Το κόστος ασφάλισης ενός φορτηγού οχήματος δε διαφέρει ιδιαίτερα από το κόστος ασφάλισης ενός συμβατικού αυτοκινήτου κι εξαρτάται κυρίως από τους φορολογίσιμους ίππους, την αξία του οχήματος, την ηλικία του οδηγού, την έδρα-περιοχή όπου αυτό κινείται, τις καλύψεις, την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας και άλλους. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει η απαλλαγή, δηλαδή το ποσό με το οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε εμείς σε περίπτωση ζημιάς και που μπορούμε να προσθέσουμε στο συμβόλαιο, προκειμένου να γίνουν τα ασφάλιστρα πιο προσιτά -κυρίως στην περίπτωση της μικτής ασφάλειας. Γενικά, το κόστος ασφάλισης ενός φορτηγού οχήματος είναι αρκετά προσιτό.

Η TE-TRUST A.Ε. αναγνωρίζει την ανάγκη κάθε ασφαλισμένου να έχει δίπλα του υπεύθυνους και αξιόπιστους ανθρώπους που σέβονται τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επαγγελματίες, αυτή η ανάγκη είναι ακόμη πιο επιτακτική. Η πολυετής μας εμπειρία σε όλους τους κλάδους της ασφαλιστικής αγοράς και η συνέπεια μας μάς έχουν βοηθήσει να ξεχωρίσουμε σε έναν πολύ απαιτητικό χώρο. Εσείς δεν έχετε, παρά να μας γνωρίσετε και αμέσως θα βεβαιωθειτε πως είμαστε οι συνεργάτες που θέλετε να έχετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ιστοσελίδα te-trust.gr χρησιμοποιεί τα απαραίτητα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης. Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου